View contributor agreement Contribution to this translation requires you to agree with a contributor agreement.

Translation status

Strings3291
97.5% Translate
Words21903
97.2%
- Approved
- Good
- Failing checks
- Needs editing

Other components

Project Translated Words Review Checks Suggestions
4.8
97.7% 97.4% 1.5% 0 0 Translate
Debian
100.0% 100.0% 0.0% 0 3 Translate
Documentation
5.1% 1.4% 2.4% 0 1 Translate
SQL parser
100.0% 100.0% 0.0% 0 0 Translate
- Approved
- Good
- Failing checks
- Needs editing
When User Action Detail Object
2 months ago None Resource update phpMyAdmin/Development - Albanian
3 months ago None Resource update phpMyAdmin/Development - Albanian
3 months ago None Resource update phpMyAdmin/Development - Albanian
5 months ago None Committed changes phpMyAdmin/Development - Albanian
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
KorrigjRedakto vlerat ENUM/SET
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
Zgjedhja aktuale nuk përmban një kolonë unike. Tiparet redakorrtigjomi i rrjetëns, KorrigjRedakto, Kopjo dhe Fshij mund të rezultojnë në sjellje të padëshiruar. %s
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
KorrigjRedakto pamjen
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
KorrigjRedakto copëzimindarjen
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
Shfleto/KorrigjRedakto pikët
5 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/Development - Albanian
KorrigjRedakto serverin
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 3291 21903
Translated 97.5% 3212 21293
Review 1.5% 51
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change March 19, 2018, 12:30 a.m.
Last author M. M.

Activity in last 30 days

Activity in last year