Përfshihuni në phpMyAdmin

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinphpMyAdmin po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

16278

Vargje

100

Gjuhë

76,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për phpMyAdmin përmban aktualisht 16278 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 76,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e phpMyAdmin, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në phpMyAdmin