Translation status

Strings9
100.0% Translate
Words94
100.0%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Other components

Project Translated Words Review Checks Suggestions Comments
4.8
97.5% 97.1% 1.6% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Development
97.0% 96.4% 1.9% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Documentation
5.1% 1.5% 2.5% 0.0% 0.1% 0.0% Translate
SQL parser
100.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Project Information

Project website https://www.phpmyadmin.net/
Mailing list for translators translators@phpmyadmin.net
Instructions for translators https://www.phpmyadmin.net/translate/
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation is using bilingual files.
Translation license GPL-2.0+
Repository https://salsa.debian.org/phpmyadmin-team/phpmyadmin.git
Repository branch master c43d5adb
Repository with Weblate translations https://hosted.weblate.org/git/phpmyadmin/debian/
File maskdebian/po/*.po
Translation file debian/po/sq.po
When User Action Detail Object
4 months ago None Suggestion added phpMyAdmin/Debian - Albanian
Emri i përdoruesit për sistemin e instalimit via web:
4 months ago None Suggestion added phpMyAdmin/Debian - Albanian
Ju lutem, zgjidhni serverin web, që duhet të konfigurohet automatikisht për të ekzekutuar phpMyAdmin.
4 months ago None Suggestion added phpMyAdmin/Debian - Albanian
Serveri web që duhet rikonfiguruar automatikisht:
10 months ago None Suggestion added phpMyAdmin/Debian - Albanian
«Ueb serveri për t'u rikonfiguruar automatikisht:
3 years ago Arben Çokaj Translation completed phpMyAdmin/Debian - Albanian
3 years ago Arben Çokaj New translation phpMyAdmin/Debian - Albanian
Nëse e lini këtë fushë të zbrazët, hyrja tek instalimi ueb-bazuar do të pasivizohet.
3 years ago None Committed changes phpMyAdmin/Debian - Albanian
3 years ago Arben Çokaj Translation changed phpMyAdmin/Debian - Albanian
Emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet mund të menaxhohen me komandën `htpasswd' dhe ruhen në /etc/phpmyadmin/htpasswd.setup.
3 years ago Arben Çokaj New translation phpMyAdmin/Debian - Albanian
Emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet mund të menaxhohen me komandën `htpasswd' dhe ruhen në /etc/phpmyadmin/htpasswd.setup
3 years ago Arben Çokaj New translation phpMyAdmin/Debian - Albanian
Fjalëkalimi për sistemin e instalimit ueb-bazuar:
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 9 94
Translated 100.0% 9 94
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change Sept. 6, 2015, 12:32 a.m.
Last author Arben Çokaj

Activity in last 30 days

Activity in last year