Përfshihuni në OnionShare

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinOnionShare po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

399

Vargje

74

Gjuhë

60,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për OnionShare përmban aktualisht 399 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 60,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e OnionShare, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në OnionShare