Përfshihuni në Guardian Project

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGuardian Project po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

999

Vargje

108

Gjuhë

95,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Guardian Project përmban aktualisht 999 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 95,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Guardian Project, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Guardian Project