Përfshihuni në Your local weather

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinYour local weather po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

587

Vargje

50

Gjuhë

99,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Your local weather përmban aktualisht 587 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 99,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Your local weather, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Your local weather