Përfshihuni në Tox

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinTox po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1012

Vargje

65

Gjuhë

1,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Tox përmban aktualisht 1012 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Tox, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti