Përfshihuni në Tachiyomi

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinTachiyomi po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1016

Vargje

68

Gjuhë

7,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Tachiyomi përmban aktualisht 1016 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Tachiyomi, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Tachiyomi