Përfshihuni në Stellarium-mobile

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinStellarium-mobile po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

605

Vargje

126

Gjuhë

31,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Stellarium-mobile përmban aktualisht 605 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 31,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Stellarium-mobile, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Stellarium-mobile