Përfshihuni në Remmina

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinRemmina po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1018

Vargje

74

Gjuhë

12,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Remmina përmban aktualisht 1018 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 12,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Remmina, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Remmina