Përfshihuni në OsmAnd

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinOsmAnd po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

28756

Vargje

100

Gjuhë

1,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për OsmAnd përmban aktualisht 28756 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e OsmAnd, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti