Përfshihuni në OsmAnd

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinOsmAnd po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

13362

Vargje

104

Gjuhë

1,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për OsmAnd përmban aktualisht 13362 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e OsmAnd, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në OsmAnd