Përfshihuni në NewPipe

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinNewPipe po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

817

Vargje

115

Gjuhë

69,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për NewPipe përmban aktualisht 817 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 69,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e NewPipe, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në NewPipe