Përfshihuni në MyPaint

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMyPaint po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1437

Vargje

87

Gjuhë

1,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për MyPaint përmban aktualisht 1437 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e MyPaint, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në MyPaint