Përfshihuni në MailCleaner Anti Spam

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMailCleaner Anti Spam po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

385

Vargje

30

Gjuhë

24,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për MailCleaner Anti Spam përmban aktualisht 385 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 24,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e MailCleaner Anti Spam, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në MailCleaner Anti Spam