Përfshihuni në KeePassDX

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKeePassDX po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

659

Vargje

62

Gjuhë

54,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për KeePassDX përmban aktualisht 659 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 54,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e KeePassDX, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në KeePassDX