Përfshihuni në iso-codes

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesiniso-codes po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15638

Vargje

163

Gjuhë

6,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për iso-codes përmban aktualisht 15638 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e iso-codes, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në iso-codes