Përfshihuni në Invidious

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinInvidious po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

479

Vargje

56

Gjuhë

97,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Invidious përmban aktualisht 479 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 97,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Invidious, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Invidious