Përfshihuni në GNU Mailman

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGNU Mailman po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1382

Vargje

119

Gjuhë

78,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GNU Mailman përmban aktualisht 1382 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 78,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GNU Mailman, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në GNU Mailman