Përfshihuni në GNU Health

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGNU Health po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

42999

Vargje

36

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GNU Health përmban aktualisht 42999 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GNU Health, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në GNU Health