Përfshihuni në GetBack GPS

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGetBack GPS po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

95

Vargje

41

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GetBack GPS përmban aktualisht 95 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GetBack GPS, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në GetBack GPS