Përfshihuni në G-Droid

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinG-Droid po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

143

Vargje

68

Gjuhë

27,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për G-Droid përmban aktualisht 143 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 27,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e G-Droid, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në G-Droid