Përfshihuni në FreedomBox

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFreedomBox po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1829

Vargje

40

Gjuhë

99,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për FreedomBox përmban aktualisht 1829 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 99,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e FreedomBox, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në FreedomBox