Përfshihuni në F-Droid

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinF-Droid po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

10485

Vargje

120

Gjuhë

36,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për F-Droid përmban aktualisht 10485 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 36,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e F-Droid, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në F-Droid