Përfshihuni në Dino

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinDino po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

294

Vargje

46

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Dino përmban aktualisht 294 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Dino, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Dino