Përfshihuni në Converse.js

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinConverse.js po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

546

Vargje

45

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Converse.js përmban aktualisht 546 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Converse.js, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Converse.js