Përfshihuni në blueman

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinblueman po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1181

Vargje

61

Gjuhë

47,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për blueman përmban aktualisht 1181 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 47,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e blueman, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në blueman