Përfshihuni në Ayatana Indicators

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAyatana Indicators po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

428

Vargje

134

Gjuhë

13,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Ayatana Indicators përmban aktualisht 428 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 13,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Ayatana Indicators, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Ayatana Indicators