Përfshihuni në AsteroidOS

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAsteroidOS po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

76

Vargje

68

Gjuhë

96,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për AsteroidOS përmban aktualisht 76 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 96,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e AsteroidOS, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në AsteroidOS