Përfshihuni në ARandR

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinARandR po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

41

Vargje

46

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për ARandR përmban aktualisht 41 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e ARandR, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti