Përfshihuni në AndrOBD

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAndrOBD po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2644

Vargje

52

Gjuhë

0,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për AndrOBD përmban aktualisht 2644 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e AndrOBD, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në AndrOBD