Përfshihuni në Andor's Trail

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAndor's Trail po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

18838

Vargje

56

Gjuhë

0,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Andor's Trail përmban aktualisht 18838 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Andor's Trail, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Andor's Trail