Përfshihuni në Skolab Groupware

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSkolab Groupware po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

434

Vargje

112

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Skolab Groupware përmban aktualisht 434 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Skolab Groupware, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Skolab Groupware