Përfshihuni në Requirements Bazaar

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinRequirements Bazaar po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

273

Vargje

9

Gjuhë

45,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Requirements Bazaar përmban aktualisht 273 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 45,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Requirements Bazaar, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Requirements Bazaar