Përfshihuni në Nutty

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinNutty po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

152

Vargje

197

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Nutty përmban aktualisht 152 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Nutty, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Nutty