Përfshihuni në LooWID

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinLooWID po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

324

Vargje

13

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për LooWID përmban aktualisht 324 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e LooWID, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në LooWID