Përfshihuni në Jirafeau

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinJirafeau po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

123

Vargje

48

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Jirafeau përmban aktualisht 123 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Jirafeau, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Jirafeau