Përfshihuni në Go For It

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGo For It po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

192

Vargje

195

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Go For It përmban aktualisht 192 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Go For It, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Go For It