Përfshihuni në gImageReader

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesingImageReader po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

482

Vargje

47

Gjuhë

93,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për gImageReader përmban aktualisht 482 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 93,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e gImageReader, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në gImageReader