Përfshihuni në FeedReader

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFeedReader po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

317

Vargje

72

Gjuhë

7,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për FeedReader përmban aktualisht 317 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e FeedReader, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në FeedReader