Përfshihuni në EasySSH

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinEasySSH po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

146

Vargje

196

Gjuhë

81,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për EasySSH përmban aktualisht 146 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 81,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e EasySSH, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në EasySSH