Përfshihuni në Android IMSI-Catcher Detector

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAndroid IMSI-Catcher Detector po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

298

Vargje

35

Gjuhë

36,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Android IMSI-Catcher Detector përmban aktualisht 298 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 36,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Android IMSI-Catcher Detector, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Android IMSI-Catcher Detector