View contributor agreement Contribution to this translation requires you to agree with a contributor agreement.

Translation status

Strings3294
97.6% Translate
Words21939
97.1%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Other components

Project Translated Words Review Checks Suggestions Comments
Documentation
5.1% 1.4% 2.4% 0.0% 0.1% 0.1% Translate
Development
97.2% 96.5% 1.6% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Debian
100.0% 100.0% 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% Translate
SQL parser
100.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Approved
Good
Failing checks
Needs editing
When User Action Detail Object
a month ago None Resource update phpMyAdmin/4.8 - Albanian
6 months ago None Resource update phpMyAdmin/4.8 - Albanian
7 months ago None Committed changes phpMyAdmin/4.8 - Albanian
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
KorrigjRedakto vlerat ENUM/SET
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
Zgjedhja aktuale nuk përmban një kolonë unike. Tiparet redakorrtigjomi i rrjetëns, KorrigjRedakto, Kopjo dhe Fshij mund të rezultojnë në sjellje të padëshiruar. %s
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
KorrigjRedakto pamjen
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
KorrigjRedakto copëzimindarjen
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
Shfleto/KorrigjRedakto pikët
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
KorrigjRedakto serverin
7 months ago M. M. Translation changed phpMyAdmin/4.8 - Albanian
Zgjedhja aktuale nuk përmban një kolonë unike. Tiparet redakorrtigjomi i rrjetëns, kutisë së kontrollit, Redakto, Kopjo dhe Fshij nuk janë në vlefshme. %s
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 3294 21939
Translated 97.6% 3215 21315
Review 1.5% 50
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change March 19, 2018, 12:30 a.m.
Last author M. M.

Activity in last 30 days

Activity in last year