Project Information

Project website https://madewith.cc/
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated users can contribute.
Translation license CC-BY-SA-4.0
Repository https://gitlab.com/gunnarwolf/madewithcc-es.git
Repository branch master 68384ac
Repository with Weblate translations https://hosted.weblate.org/git/madewithcc/translation/
Translation file po/nb/mwcc.po
When User Action Translation
42 minutes ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Max sa, "CC var lett for oss fordi det får de fleste involvert. Å gjøre spillet gratis og tilgjengelig med en CC-lisens ledet til den utrolige situasjonen der vi er en av de best markedsført spillene i verden, og vi har aldri brukt en krone på markedsføring."
51 minutes ago Ole-Erik Yrvin Translation changed Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Et vellykket produkt inspirerer sine største fans til å lage remikser av det, men ikke-sanksjonerte tilpasninger flyr sannsynligvis under radaren. Creative Commons-lisensen gir fans avtilhengere av Cards Against Humanity frihet til å bruke spillet og kopiere, tilpasse, og åpent reklamere for det de hva de ar laget. I dag er det tusenvis av utvidelser fra tilhar lagengere av spillet. I dag er det tusenvis av utvidelser fra tilhengere av spillet.
52 minutes ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Et vellykket produkt inspirerer sine største fans til å lage remikser av det, men ikke-sanksjonerte tilpasninger flyr sannsynligvis under radaren. Creative Commons-lisensen gir fans avCards Against Humanity frihet til å bruke spillet og kopiere, tilpasse, og åpent reklamere for hva de har laget. I dag er det tusenvis av utvidelser fra tilhengere av spillet.
56 minutes ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Denne bemerkelsesverdige tilliten de har hos sine kunder som inspirerte beslutningen deres om å bruke en Creative Commons-lisens til spillet. Å tiltro kundene dine å gjenbruke og remikse arbeidet ditt krever en porsjon tro. Cards Against Humanity er åpenbart ikke redd for gjør det uventede, men det er linjer selv ikke de ønsker å krysse. Før de brukte lisensen, sier Max de var bekymret for at noen fans ville tilpasse spillet til å inkludere alle vitser de forsettlig aldri laget fordi de gikk over den linjen. "Det skjedde, og verden ikke under," sa Max. "Hvis det er den verste kostnaden ved å bruke CC, ville jeg betale for det hundre ganger, fordi det er så mange fordeler."
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Denne typen modig åpenhet gleder media, men enda viktigere, det engasjerer fansen. "En av de mest overraskende tingene du kan gjøre i kapitalismen er bare være ærlig med folk," sa Max. "Det sjokkerer folk at det er åpenhet om hva du gjør."
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
"Vi svettet natten før Black Friday, og lurte på om våre fans skulle hate oss," sa han. "Men det fikk oss til å le så vi8 gikk ut ned det. Og folk oppfattet helt klart spøken."
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Som de fleste kvalitetsatirer, er det imidlertid mer i spøken enn i vulgaritet og sjokk. Selskapets markedsføring rundt Black Friday illustrerer dette spesielt godt. For dem utenfor USA er Black Friday begrepet for dagen etter Thanksgiving-helligdagen, den største handledagen i året. Det er en utrolig viktig dag for Cards Against Humanity, som det er for alle deres forhandlere i USA. Max sa at de strevde med hva de skulle gjøre med Black Friday fordi de ikke ønsker å støtte det han kalte "en orgie av forbruk". Dagen er blitt, spesielt siden den følger etter en dag som handler om å være takknemlig for hva du har. I 2013 besluttet de, etter rådslaging, å ha et salg der Everything Costs \$5 More.
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Men denne fortellingen om en «lykkelig tilfeldighet» står i motsetning til markedsføringbegavelsen. Akkurat som spillet, er Cards Against Humanitys kjennemerke å være respektløs og minneverdig. Det er vanskelig å glemme en virksomhet som kaller FAQ-en på sin hjemmeside: "Dine dumme spørsmål."
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Spillet fenget raskt, og populariteten har bare vokst over tid. Max sier at de åtte grunnleggerne aldri hatt et møte hvor de bestemte seg å gjøre dette til en pågående virksomhet. "På en måte hendte det bare," sa han.
an hour ago Ole-Erik Yrvin New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Suksess dere er ikke et resultat av en storstilt plan. Cards Against Humanity var det siste i en lang rekke spill og komedieprosjekter som Max Temkin og vennene hans satt sammen til sin egen fornøyelse. Som Max forteller historien, laget de spillet så de kunne spille det selv på nyttårsaften fordi de var for nerdete til å bli inviteres til andre selskaper. Spillet ble en hit, så de bestemte seg å legge det ut på nettet som en gratis PDF. Folk begynte å spørre om de kunne betale for å få spillet trykket for dem, og til slutt bestemte de seg å kjøre en Kickstarter å finansiere trykkingen. De satt Kickstarter-målet på \$4,000 - and fikk inn \$15,000. Spillet ble utgitt offisielt i mai 2011.
Browse all translation changes

Statistics

Percent Strings Words
Total 1206 68725
Translated 38.6% 466 29815
Review 0.5% 7
Failing check 1.3% 16

Last activity

Last change Jan. 21, 2018, 3:03 a.m.
Last author Ole-Erik Yrvin

Activity in last 30 days

Activity in last year