Language Translated Words Review Checks Suggestions Comments
Dutch
0.3% 0.1% 1.4% 0.0% 0.0% 0.8% Translate
German
1.1% 0.1% 0.7% 0.0% 0.0% 0.8% Translate
Norwegian Bokmål
79.1% 71.7% 20.8% 0.8% 0.0% 1.3% Translate
Polish
3.5% 1.5% 0.6% 0.1% 0.0% 0.8% Translate
Spanish
100.0% 100.0% 0.0% 6.0% 0.0% 0.9% Translate
Swedish
0.3% 0.1% 0.0% 0.2% 0.0% 0.1% Translate
Ukrainian
0.1% 0.1% 0.3% 0.0% 0.0% 0.7% Translate

Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Project website https://madewith.cc/
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation is using bilingual files.
Translation license CC-BY-SA-4.0
Repository https://gitlab.com/gunnarwolf/madewithcc-es.git
Repository branch master 1456e0a
Repository with Weblate translations https://hosted.weblate.org/git/madewithcc/translation/
Number of strings 9093
Number of words 483490
Number of languages 7
Number of source strings 1299
Number of source words 69070
When User Action Detail Object
9 days ago None Committed changes Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
10 days ago Petter Reinholdtsen New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Creative Commons 4.0-lisenser dekker databaserettigheter, og ODI anbefaler CC BY, CC BY-SA, og CC0 for datautgivelser. ODI oppfordrer utgivere av data å bruke Creative Commons-lisenser i stedet for å opprettlage nye egne <quote>åpne lisenser</quote>.
10 days ago Petter Reinholdtsen New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
I sine tidligførste år ønsket ODI å fokusere utelukkende på Storbritannia. Men i sitt første år ønsket store delegasjoner fra regjeringmed besøkende myndigheter, fra over 50 land, å lære mer om den britiske regjeringens åpen-datapraksis, og hvordan ODI så denmente denne kunne omdannes til økonomiske verdier. De ble leid inn som en tjenesteleverandør tilfor internasjonale orgnisasjoner, som signaliserte etførte til behov foret om å sette opp internasjonale ODI -<quote>noderavleggere</quote>.
13 days ago None Committed changes Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
2 weeks ago Allan Nordhøy Translation changed Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Selvfølgelig er den primære årsaken til at ingen har lykkes medi å lage sin egen versjon av Wikipedia, er at kopieringsforsøkene ikke har Wikipedia-fellesskapet til å holde ved like det de gjør. Wikipedia er ikke bare en kilde til kontinuerlig oppdatert innhold for ethvert tema – det er også et globaltverdensomspennende lappeteppe av mennesker som jobber sammen på en million forskjellige måter, med en million forskjellige utgangspunkt, av en million forskjellige grunner. Mange har forsøkt å gjette hva som gjør Wikipedia-arbeid så bra som det er, men det finnes ingen enkel forklaring. <quote>I en bevegelse som er like stor som vår, er det et utrolig mangfold av motivasjoner</quote>, sa Stephen. Det er for eksempel en redaktør av den engelske Wikipedia-utgaven som har rettet en enkel grammatisk feil i artikler mer enn førtiåtte tusen ganger.<placeholder type="footnote" id="0"/> Bare en brøkdel av Wikipedia-brukere er også redaktører. Men rRedigering er ikke den eneste måten å bidra til Wikipedia. <quote>Noen donerer tekst, noen donerer bilder, noen donerer økonomisk</quote>, fortalte Stephen oss. <quote>De er alle bidragsytere.</quote>
2 weeks ago Allan Nordhøy Committed changes Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
2 weeks ago Allan Nordhøy Committed changes Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
2 weeks ago Petter Reinholdtsen New translation Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Selvfølgelig er den primære årsaken til at ingen har lykkes koopteremed å lage sin egen versjon av Wikipedia, er at kopieringsbestrebelsforsøkene ikke har Wikipedia-fellesskapet til å opprettholde ved like det de gjør. Wikipedia er ikke bare en kilde til kontinuerlig oppdatert innhold for ethvert gitt tema – det er også et globalt lappeteppe av mennesker som jobber sammen på en million forskjellige måter, med en million forskjellige utgangspunkter, av en million forskjellige grunner. Mange har forsøkt å gjette hva som gjør Wikipedia-arbeid så bra som det ger, men det finnes ingen enkel forklaring. <quote>I en bevegelse som er like stor som vår, er det et utrolig mangfold av motivasjør, men det er ingen enkel forklaring. <quote>I en bevegelse som er like stor som vår, er det et utrolig mangfold av motivasjononer</quote>, sa Stephen. Det er for eksempel en redaktør av den engelske Wikipedia-utgaven som har rettet en enkel grammatisk feil i artikler mer enn førtiåtte tusen ganger.<placeholder type="footnote" id="0"/> Bare en brøkdel av Wikipedia-brukere er også redaktører. Men redigering er ikke den eneste måten å bidra til Wikipedia på. <quote>Noen donerer tekst, noen donerer bilder, noen donerer økonomisk</quote>, fortalte Stephen oss. <quote>De er alle bidragsytere.</quote>
2 weeks ago Allan Nordhøy Translation changed Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
ODI gir standardiserte opplæringskurs i åpne data der alle kan melde seg på. Den opprinnelige ideen var å tilby et intensivt og akademisk kurs i åpne data, men det ble raskt klart det ikke var noe marked for det. I stedet tilbød de fem dagers lange opplæringskurs tilgjengelig for alle, som senere er redusert til tre dager. Nå varer det mest populære kurset én dag. Kursavgiften, i tillegg til tiden som krevesdet tar, kan være en barrière for deltakelse. Jeni sier: <quote>De fleste av dem som kunne betalehar råd vet ikke at de trenger det. De fleste som vet at de trenger det, kan ikke betalehar ikke råd</quote>. Offentlige organisasjoner gir noen ganger rabattkuponger til sine ansatte, slik at de kan delta som en form for faglig utvikling.
2 weeks ago Allan Nordhøy Committed changes Made With Creative Commons/Translation - Norwegian Bokmål
Browse all component changes

Activity in last 30 days

Activity in last year