Përfshihuni në Your local weather

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinYour local weather po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

669

Vargje

47

Gjuhë

98,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Your local weather përmban aktualisht 669 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 98,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Your local weather, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti