Përfshihuni në WinCompose

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinWinCompose po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

190

Vargje

43

Gjuhë

20,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për WinCompose përmban aktualisht 190 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 20,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e WinCompose, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti