Përfshihuni në Weblate

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinWeblate po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

9927

Vargje

84

Gjuhë

38,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Weblate përmban aktualisht 9927 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 38,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Weblate, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti