Përfshihuni në Sledilnik.org

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSledilnik.org po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

804

Vargje

9

Gjuhë

98,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Sledilnik.org përmban aktualisht 804 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 98,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Sledilnik.org, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti