Përfshihuni në Remmina

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinRemmina po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

803

Vargje

71

Gjuhë

18,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Remmina përmban aktualisht 803 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 18,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Remmina, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti